Details, Fiction and su kaçağı tespiti

Wiki Article

Su kaçak tespit cihazı belirti vermeyen ve içe doğru su sızıntısı yapan arızaları da bulur ve ekibimiz dimensions o anki arızanın dışında yakın zamanda oluşabilecek tüm tesisat sorunları hakkında da bilgi verir.

Evin koridorunda ve bir odasında su sızıntısı var. Koridorun tavanı da ıslanıyor duvarından su da sızıyor.

Bu durum rahatsız edici ve sinir bozucu durumları da beraberinde getirerek tartışamaya neden olur. Bunu anlamanın ustaca bir yolu vardır. Bina havalandırmasına bakarak suyun en yoğun ıslak ve damlayan yeri hangi daireye denk ise sorunun o dairede olması %ninety nine dur. Su kaçağının hangi daireden kaynaklandığından emin olmaz iseniz uzman servis isteyin.

Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Şimdi banyomun farklı bir yerinde yine su kaçağı bulunmaktadır. Firmanızda servis talep edersem aynı şekilde uzun süren bir çalışma olur mu ve tekrardan banyo tadilata girer mi?

Pimaş Yıkama: Pimaş borularınızı tıkanıklıklardan arındırarak tesisatınızın uzun ömürlü olmasını sağlarlar.

Su faturanız son zamanlarda yüksek mi geliyor, en son gelen su faturalarınızı karşılaştırarak fiyat farkından bir analiz yapılabilir, elbette bu daire de oturan kişilerin değişmemesi durumunda geçerli su kaçağı tespiti bir inceleme olacaktır.

3K grup olarak 15 yılı aşkın süredir profesyonel ekibimizle siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Her türlü inşaat su kaçağı tespit işleriniz itina ile yapılmaktadır.

Su kaçağı kırılan yerde bulunmaz ise tekrar su kaçağı şüphesi bulunan diğer yerler kırılırdı.

Su kaçağı tespitinde kullanılan bu cihaz aynı zamanda gider tıkanıklığı için de kullanılır

ne zaman yağmur yağsa balkon giderinden olduğunu sanıyoruz alt su kaçağı tespit katta ki evin balkonuna su akıyor , tesisatçı çağırdım hepsi balkonun one-two metre kenarlarından kırıp kaçağın yerini o şekilde bulabiliriz dedi, bende tadilat masrafı yüzünden bu işi yaptırmak istemiyorum, sitenizdeki videoda sadece ufak bir alanın kırılıp tamir edildiği hatta su kaçağının yerini noktasal olarak bulduğunuzu yazmışsınız , benim balkonumda yaşadvertığım sorun içinde bu mümkünmüdür ?

Öncelikle üst kattaki komşunuz ile iletişim kurmanız gerekir. Alt kata su kaçak tespiti su sızdığını ve tüm vanalarını kapaması gerektiğini iletin, tavandan damlayan su için yapılması gereken öncelikle suyun akmasını engellemektir, komşunuz su saatindeki su vanasını kapaması gerekmektedir.

Üst katın banyosunda su kaçak tespiti zeminde su olduğu sürece alt kata su sızması söz konusudur. Banyonun zeminindeki su kuruduktan sonra alt katın tavanında su akması da durur.

1- Birinci sebep üst kat komşunuzun banyodaki fayanslarının arasından alt kata su sızmasıdır. Bu durumda alt katın tavanında sürekli su akıyor olmaz.

Report this wiki page